
Blend in teamet består af en flok engagerede ildsjæle, der brænder for at formidle de særligste, skønneste og skjulte tips om Aarhus! Vi ser det som vores fornemmeste opgave at holde fingeren på pulsen, så du aldrig går ned på inspiration til byen. Kom med på eventyr og oplev Aarhus sammen med os!

Det Glade Vanvid
En all-inclusive restaurantoplevelse på lystbådehavnen
Skal det være kvalitets gourmetmad med et twist af skøn udsigt til Aarhus lystbådehavn, så er Det Glade Vanvid stedet! Ikke nok med at maden og udsigten er i top, så får I her et restaurantbesøg, hvor I heller ikke skal skænke drikkevarer og andet tilbehør den mindste tanke. Alt er nemlig inkluderet i den favorable pris af 499 kroner (599 kroner torsdag-lørdag). I de hyggeligste lokaler, placeret i den smukke lystbådehavn, kan I nyde en all-inclusive restaurantoplevelse, der byder på appetizer samt tre retter med kvalitetsråvarer fra sæsonen og naturen. Hertil kan I nyde godt af deres syv forskellige vine fra deres vinbuffet samt fire alkoholfrie af slagsen. Derudover byder konceptet på forskellige øl, sodavand, sæsonens olier og vinaigrette, rom, cognac og calvados samt al den kaffe og the, I må have lyst til. Opsummeret er en aften på Det Glade Vanvid en aften, hvor I ikke skal tænke på meget andet end at nyde de mange muligheder og hinandens selskab.



Fotokredit: Det Glade Vanvid

Syv Ni 13
Social dining på gæsternes præmisser
I hjertet af Aarhus midtby ligger den nordisk inspireret social dining restaurant Syv Ni 13. Her er der fokus på gæsternes behov, og restaurantens ansatte sørger derfor for, at både service og atmosfære skal være, præcis som gæsterne ønsker det. Hos Syv Ni 13 vælger I mellem fire eller syv retter, hvorefter køkkenet disker op med en helt unik madoplevelse til jer. I menuen samles der indtryk fra hele verden, og der er ingen begrænsninger. Maden er med sit nordiske præg minimalistisk og enkel og byder bl.a. på tyndskåret okse med friteret artiskok og fermenteret citron, pankofritter med ramsløgsmayonnaise og tørret yoghurt og syltet forårsgrønt med malt og sauce på gulerodsjuice. Herlighederne kan I få for 313 eller 413 kroner, alt efter antal menuer. Til begge menuer hører også snacks bestående af håndpillede rejer, caviar og meget mere. Tempoet på jeres serveringer er I endvidere helt selv herre over, så er I ude efter en aften, hvor I selv er med til at tilrettelægge stemning og oplevelse, så skal I sætte kursen mod Syv Ni 13 i Frederiksgade.









FF
En skjult perle af top kvalitet
En lille smule gemt bag åens mange cafeer ligger den hyggelige restaurant og loungebar FF. Kender I ikke til stedet, så er det nu, der skal spidses ører, for stedet rummer ikke kun en helt speciel og intim atmosfære, men de byder også på et menukort med overdådige små retter med stor smag. De mange forskellige retter kan nydes og deles ved bordet, som giver den helt rette social dining fornemmelse. Der er mulighed for at bestille deres eating menu i enten en lille eller stor størrelse til henholdsvis 305 kroner eller 395 kroner På denne måde kan I vælge menuens størrelse ud fra størrelserne på jeres sultne maver. Herefter sørger køkkenet for at sammensætte den helt rigtige menu til jer ud fra de mange indbydende retter. Der er endvidere mulighed for at bestille en af restaurantens á la carte retter. Menuen varierer fra tid til anden, men I er altid sikret topkvalitet, om end I så får serveret stenbiderrogn, makrel med havesyre og spicy vinaigrette, poussinbryst med oliven blanquette eller cappaccio. Et besøg på FF er ikke en engangsforestilling, og du vil ikke længere være i tvivl om, hvad der gemmer sig bagerst i smøgen midt i åens pulserende restaurantliv: En skjult perle af top kvalitet.






MALT
Perfekte kombinationer i rustik og historisk atmosfære.
I det tidligere Ceres Bryggeri i Ceresbyen finder I MALT, som byder indenfor i deres smukke og rustikke lokaler, hvor de har taget den rå og historiske atmosfære fra bryggeriets tid med ind i restaurantens fascinerende indretningen. Menuen er spændende og nytænkende og serveres som lækker social dining, hvor hele bordet kan nyde og dele enten otte eller tolv retter efter kokkens valg til henholdsvis 375 og 475 kroner. Fra tirsdag til torsdag er der mulighed for at bestille seks serveringer for kun 275 kroner. Menuen varierer og er en blanding mellem kolde, lune og søde retter og kan bl.a. byde på tartar, ceviche, ribeye med ramsløg og forårsløg, rødspætte med sauce nage, rabarber med skyr og hvid chokolade eller lemon curd med marengs og rosmarin sorbet. Uanset hvad kokkene præsenterer for jer, er I er altid sikret topklasse af kvalitet, serveret både indbydende og delikat, så mundvandet løber fra første øjekast. Til at slukke tørsten med har I mulighed for at få serveret en ølmenu med craft beer fra bl.a. Kissmeyer, Anarkist og Theodor Schiøtz eller en lækker vinmenu, som vil matche de enkelte retter. Hos MALT får I altså de perfekte kombinationer af mad, drikke og indretning til den helt ideelle middag





Fotokredit: Malt (Billede 1 & 3)