fbpx

Vi er
Aarhus Blend in

 

Et team forbundet af gode mængder lokalpatriotisk kærlighed til Aarhus.


Anne Ejlerskov

Stifter


Emil Thesbjerg

Partner og Head of content


 

Historien om Aarhus Blend in


Ideen om Aarhus Blend in udspringer af en kærlighed til byens skjulte skatte. Da Anne og Emil begyndte på universitetet, måtte de ofte gøre brug af deres lokale insiderviden, når nye medstuderende søgte tips til byens skønneste steder. Aarhus Blend in tog form. Siden da er teamet bag vokset, og i dag leverer Aarhus Blend in, med de to lokalpatrioter Anne og Emil ved roret, ærlige tips til alle inspirationstørstige sjæle.


Følg med på instagram @aarhusblendin , hvis du vil have et heads up når nye tips er klar til at blive læst. Rigtig god læselyst.

 
 • Lisa K.
  Jeg har fulgt Blend In helt fra starten, og besøger stadigvæk sitet hyppigt. Selvom jeg har været bosat i Aarhus i 10 år, så hjælper Blend In mig altid med at opdage og udforske nye spændende steder.
  Lisa K.
 • Jakob J.
  Jeg synes, at Aarhus Blend in er fedt, fordi man opdager en masse nye steder rundt omkring i byen. Selvom man troede, at man kendte Aarhus godt, er der alligevel mange små nye steder, om det så er caféer, spisesteder eller oplevelser.
  Jakob J.
 • Pernille E.
  Jeg følger med hos Aarhus Blend in, fordi de giver mig lyst til at udforske nye kroge af Aarhus, og fordi de minder mig om alle de fine steder, jeg havde glemt fandtes.
  Pernille E.

Samarbejdspartnere

Sammen med Sparekassen Kronjylland brænder vi for at sikre et godt, trygt og rigt studie- og byliv i Aarhus. Vi samarbejder om at skabe en troværdig guide til Aarhus med pålidelige tips fra studerende til studerende - vi vil kort sagt bringe de studerende tættere på hinanden og deres studieby.