Her finder du lokale studerendes frivillige insidertips om byens fedeste steder
Indlæg postes løbende, så følg med, lad dig inspirere og blend in 
Om os
Anne Ejlerskov, i midten, er stifter af websitet her. Hun er født og opvokset i Aarhus, og elsker den her by! Da hun i sin tid startede på universitetet, lærte hun en masse mennesker at kende, der som udgangspunkt ikke kendte byen. Adskillige af dem henvendte sig til hende for at få hendes tips til byen
 "Hvor er de fede spillesteder?", ”Hvor skal jeg gå i byen?"
 "Hvor skal jeg tage mine forældre med hen, når de kommer på besøg?”

Det var i mødet med de nytilflyttede venner her, at idéen til Aarhus Blend in startede.

Siden da er Aarhus Blend in vokset og både Anna og Amanda er kommet til. Anna, til venstre, er ansvarlig for Aarhus Blend ins profiler på sociale medier og Amanda, til højre, tager fotos til sitet. 
ANNA TORNVIG, SoMe-manager
ANNE EJLERSKOV, Stifter
AMANDA HERTZ, Fotograf
Om sitet
Aarhus Blend in er et sted, hvor inspirationstørstige kan finde ærlige tips til byen. Tips som lige så godt kunne have været givet af en nær ven.

Sitet lægger sig i spændingsfeltet mellem to verdener; tips du finder online og tips du får af dine venner - og stjæler det bedste fra begge verdener. Her vil du altid nemt og hurtigt kunne finde troværdige tips til byen fra identificerbare lokale. 

Projektet er 100% frivilligt, hvilket sikrer, at ingen økonomiske interesser påvirker hvem der tipper, eller hvad der tippes om. Så simpelt er det! 
Kontakt
Kunne du selv tænke dig at tippe til websitet? Er der et foto som du gerne vil have fjernet? Eller har du et spørgsmål? Send os gerne en mail på info@aarhusblendin.dk
Back to Top