Her finder du lokale studerendes frivillige insidertips om byens fedeste steder
Indlæg postes løbende, så følg med, lad dig inspirere og blend in 
Om os
Anne Ejlerskov, først, er stifter af websitet her. Hun er født og opvokset i Aarhus, og elsker den her by! Da hun i sin tid startede på universitetet, lærte hun en masse mennesker at kende, der som udgangspunkt ikke kendte byen. Adskillige af dem henvendte sig til hende for at få hendes tips til byen
 "Hvor er de fede spillesteder?", ”Hvor skal jeg gå i byen?"
 "Hvor skal jeg tage mine forældre med hen, når de kommer på besøg?”

Det var i mødet med de nytilflyttede venner her, at idéen til Aarhus Blend in startede.

Siden da er Aarhus Blend in vokset og både Amanda, Anna og Anne P er kommet til. Amanda, til venstre midt for, tager fotos, Anna, til højre midt for, er ansvarlig for Aarhus Blend ins profiler på sociale medier og Anne P til højre, skriver tekster til websitet og er ansvarlig for markedsføringen af Aarhus Blend in. 
Anne Ejlerskov // projektstyring og SoMe
Anne Ejlerskov // projektstyring og SoMe
Amanda Hertz // fotografering
Amanda Hertz // fotografering
Anna Tornvig // videoproduktion
Anna Tornvig // videoproduktion
Anne Pørtner // tekst og marketing
Anne Pørtner // tekst og marketing
Om sitet
Aarhus Blend in er et sted, hvor inspirationstørstige kan finde ærlige tips til byen. Tips som lige så godt kunne have været givet af en nær ven.

Sitet lægger sig i spændingsfeltet mellem to verdener; tips du finder online og tips du får af dine venner - og stjæler det bedste fra begge verdener. Her vil du altid nemt og hurtigt kunne finde troværdige tips til byen fra identificerbare lokale. 

Projektet er 100% frivilligt, hvilket sikrer, at ingen økonomiske interesser påvirker hvem der tipper, eller hvad der tippes om. Så simpelt er det! 
Kontakt
Kunne du selv tænke dig at tippe til websitet? Er der et foto som du gerne vil have fjernet? Eller har du et spørgsmål? Send os gerne en mail på kontakt@aarhusblendin.dk
Back to Top