Silja er 23 og studerer medicin på Aarhus Universitet. Hun er hårdtarbejdende og ambitiøs men langt fra kedelig. Gennem årene har hun spillet med i flere forskellige bands på keys og/eller som sanger, ligesom hun har medvirket i store amatør-teateropsætninger – sidst i den årlige (og roste) Mediciner Revy, som hun tilmed selv skal agere instruktør på til efteråret. Silja elsker at være ude med sine venner, og hendes venner elsker at være ude med hende. Og med god grund; med hendes nærvær og sjove, selvironiske humor, vil hun med sikkerhed sørge for, at du får en skøn aften.
Aarhus Teater – en teaterinstitution med studievenlige priser
Aarhus teater er en smuk, gammel bygning i hjertet af Aarhus. Teatret har et par scener og mange forskellige typer forestillinger på programmet. Hvis du booker i god tid, kan du få studievenlige billetpriser på bare 60 kr. Til sådanne priser er det vist bare at komme afsted – selv hvis ikke du er den store teaterelsker!

For kort, klik her

Væksthusene – et indendørs tropeparadis midt i botanisk have
På toppen af den højeste bakke i Botanisk Have kan du finde væksthus-kuplen med en smuk udsigt ned over byen. Med gratis entre! Når du træder ind, er det som at træde ind i en regnskov med alverdens eksotiske planter, blomster og sommerfugle. Det er et fantastisk sted at være, når det er gråt og kedeligt udenfor, specielt i deres café tæt på indgangen, hvor de serverer små, lækre retter og ret god kaffe. 
For kort, klik her
Lecoq – et klassisk værtshus fyldt med byens hippeste unge 
Lecoq er en lille bar, der ligger i Aarhus’ smukkeste kvarter; Latinerkvarteret. Stedet minder på mange måder om et godt, gammeldags værtshus, men publikummet er stort set kun unge mennesker, som ofte er iklædt nøje-udvalgt genbrugstøj, der er smidt på kroppen på en måde, så det ser helt tilfældigt ud. Man kan ryge indenfor, spille bordfodbold, drikke kolde flaske- og fadøl, og så er det den bar i hele verden, der sælger allermest chartreuse! Når det er sommer og tørt, kan man tage sin øl med ud og drikke den på Hipsterhøjen (en lille grøn bakke udenfor baren) og møde en masse nye mennesker.

For kort, klik her

Øst For Paradis – en biograf for de ægte filmnørder​​​​​​​
Kun et stenkast fra Lecoq finder du Øst For Paradis. I dagstimerne fungerer bygningen som en biograf, der ikke spiller den slags spillefilm, som ”almindelige” blockbuster-biografer spiller. Udvalget af film er typisk ret eksperimenterende, og stemningen i biografen er da også anderledes og mere intim, end det du normalt finder – nogle sale har kun 15 sæder. Og om aftenen bliver den øverste etage forvandlet til en natklub, der har Aarhus’ bedste dansegulv med discokugle i loftet og DJ’s med hang til 80’er-skiver. 
For kort, klik her
Risskov og Den Permanente – et pusterum fra storbyens virvar  ​​​​​​​
En gåtur gennem Risskov er flot på alle tider af året - og det er desuden et ideelt sted til løbeture, hvis man vil væk fra midtbyens trafik og lyskryds. På ruten kan man komme forbi Den Permanente Badeanstalt, som om vinteren huser en stor vinterbadeklub på 10.000 mennesker, og om sommeren er et kæmpe trækplaster for byens mange strandgæster. På sommeraftener kan man placere sin grill i sandet og sidde i læ op ad træværket, mens man nyder den fantastiske udsigt til Aarhus Ø fra nordsiden.
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top