Signe er en dedikeret og ambitiøs jurastuderende, som lige har færdiggjort sin bachelor. Hun er mere festglad end de fleste, og er altid klar på at tage en drink et sted i byen med en flok veninder. Hendes charmerende (og høje) grin smitter altid, og det smitter meget – for det kommer heldigvis ofte! Ved siden af studierne og festerriet spiller hun på juras fodboldhold FC Jura, hvor hun også gør det ganske godt.
Grappa – en italiensk café ved åen, som bestemt er værd at besøge 
Selvom åen ofte er et udskældt sted blandt lokale, så er der alligevel noget at komme efter på strækningen langs det grønne vand. Er man en sucker for italiensk mad, er Grappa fx stedet at komme! De har i følge Signe (og der citeres) ”VERDENS BEDSTE PASTARET”. Den hedder Conchiglie al gamberi og består af konklyluepasta og stegte tigerrejer i spicy tomatsovs – sådan en ret, som man bestiller igen og igen, trods dens anti-studievenlige pris på 135kr.   

For kort, klik her

Casablanca – en overdådig brunchbuffet til de særlige anledninger
Casablanca ligger bagved Kvindemuseet på Domkirkepladsen, og er et sted, hvor byens overklasse holder til (kend dem på de dyre, larmende biler, som de parkerer nonchalant foran caféen). I weekenden serverer de en overdådig all-you-can-eat brunchbuffet, der til hver en tid kan slå de middelmådige æg/bacon-menuer, som fås på diverse andre caféer rundt i byen. Prisen er 200 kr., og det inkluderer også friskbrygget the og kaffe, hjemmepresset juice og andre drikkevarer ad libitum. Alt i alt er Casablanca virkelig et sted, hvor du får noget for pengene. Lækkert!
For kort, klik her
Bar Smil – et dansegulv som du vil vende tilbage til
Bar Smil er en rigtig universitetsbar i midtbyen, og læser du på AU, er du altid ret sikker på at spotte nogen, du kender. De har en af byens bedste dansegulve, der, trods sit begrænsede størrelse, altid indbyder til fest. Baren har alle klassikere i kategorierne drinks, øl og shots til overkommelige priser – men det er ikke dét, man skal komme efter på Bar Smil. Kom i stedet efter midnat, hvor tørsten er stillet, musikken er awesome og party-vibes'ne på sit højeste.
For kort, klik her
St. Pauls Apothek – en drinksbar ud over det sædvanlige
På St. Pauls Apothek på Jægergårdsgade forsøger de ansatte at lindre og kurere selv de mest sejlivede sygdomme med spiritus og likør. De serverer byens mest eksperimenterende, overraskende og ikke mindst fantastiske drinks i den gamle apotekerbygning på Frederiksbjerg. Priserne er relativt høje (omkring 90-130 kr.), men de dyrebare dråber er alle pengene værd – for wauw, sikke nogle drinks. Kom med et par veninder eller måske en date, og nyd en drink eller to, inden i går videre til et sted, hvor SU-budgettet er lidt lettere at holde.
For kort, klik her
Café Englen – en tidløs Aarhus-klassiker
Café Englen er altid et rigtigt godt valg. De serverer nogle ret solide brunches, og deres frokostmenu er også god. I dagstimerne er deres hyggelige, overdækkede baggård altid pakket med byens hippeste, kaffedrikkende unge, men når solen går ned, udskiftes kaffekopperne med øl-, drinks- og vinglas. Forestil dig sofistikerede unge der taler om kunst og politik, og små venindegrupper der mødes til afslappede snakke om stort og småt.


For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top