Oline er 25 og studerer på AU for at bliver gymnasielærer. Hun har hovedfag i Historie (med en særlig interesse i den ældgamle del af historien) og har sidefag i Nordisk Sprog og Litteratur. Sjovt nok elsker Oline alt som gemmer på en historie, hvorfor stort set alt hun ejer er genbrugsfund. Hendes sans for spotte fine, gamle og unikke ting er derfor yderst veludviklet. Er man gæst hos Oline bliver man altid taget godt af, for ligesom hun elsker at nusse om sine mange højtelskede planter, elsker hun også at forkæle sine gæster med kaffe, kage, god mad og vin.  
Antikmuseet - et godt alternativ til Glyptoteket
Hvis man er glad for oldtidskunst og –historie og derfor elsker Glyptoteket, men måske ikke lige har mulighed for at aflægge københavnermuseet et besøg, så er Antikmuseet Museet her i Aarhus et superfint (og ofte overset) alternativ. Der er gratis entré til det lille museum, som ligger i toppen af universitetsparken. Museets størrelse er yderst overkommeligt, så et besøg er hurtigt klaret, men det gør ikke oplevelsen dårligere. Man kan fx kombinere sit visit med en gåtur ned gennem uniparken.
For kort, klik her
Rådhus Kafeen - danske klassikere på stribe
Hos Rådhus Kafeen ved Rådhuspladsen serveres god, gammeldags, dansk mad i topklasse. Den er indrettet i en klassisk, nostalgisk stil med et moderne tvist, hvilket sikrer en virkelig hyggelig stemning i den forholdsvist store café. Gæsterne findes i alle aldre, men de fleste studerende er akkompagneret af et sæt betalende forældre, pga. de lidt høje priser som findes på nogle af caféens retter. Retter som biksemad, stegt flæsk, stjerneskud eller pariserbøf findes dog til meget rimelige priser i omegnen af 140 kr. Husk altid at bestille et bord inden ankomst, for stedet summer altid af glade gæster - både til frokost og til aften!
For kort, klik her
Dims Studio - alle slags dimser til indretningen
Oline har udnævnt butikken her til sin absolutte yndlingsbutik i Aarhus, og hun kommer der derfor (lidt for) ofte. Det er en lille, fin butik og det er tydeligt, at ægteparret som ejer steder har fokus på fund og farver - og de gør det godt. Du kan finde uendelige små dimser til din egen indretning eller måske gå derfra med en lille værtindegave til en du holder af. Så har du brug for lidt skæv inspiration, er Dims Studio på Borggade 11 bestemt et besøg værd.
For kort, klik her
Billig Blomst - billige blomster (og så meget mere)
Er du vild med planter og blomster, er der ingen vej udenom Billig Blomst i Aarhus V. Her kan du både finde gode plantetips og uendelige blomster, planter, krukker, frugt & grønt, haveinteriør og meget mere - og så endda til virkelig rimelige priser. Både sortimentet og stedet er stort, så det handler ofte om at kunne begrænse sig, inden man nærmer sig kassen. Heldigvis er der ikke langt ud til planteskolen, så det du sorterer fra denne gang, kan du jo købe med hjem, næste gang du svinger forbi Billig Blomst.   
For kort, klik her
Brugtvare Terminalen - for dem med sans for genbrugsfund
Er man som Oline glad for genbrugsfund, og ikke lader sig skræmme af at skulle lede mellem alt muligt gammelt ragelse for at finde dem, er Brugtvare Terminalen i Viby et besøg værd. Selve terminalen er én stor rodebutik fyldt med genbrugsvarer i alle størrelser samlet i en stor hal, og hvis man er heldig (og lidt dygtig) kan man finde helt unikke loppefund. Priserne er lavere end de er i de smarte genbrugsbutikker i centrum, men kvaliteten af mange af varerne er præcis lige så god. Så frem med luppen og afsted til Brugtvare Terminalen!
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top