Maria er 23 år og er lige blevet færdig med en bachelor i historie og engelsk på Aarhus universitet. Når hun ikke har snuden begravet i bøgerne, agerer hun social-media-manager for et par restauranter, primært drevet af hendes skarpe øje for æstetik. Hun nyder godt af byens café-, kultur-, og især festmiljø, og har heraf erhvervet sig et kæmpestort, mangfoldigt netværk i byen. Man kan altid spotte hende vadende rundt i botanisk have med hendes overdrevne snaksalige hundehvalp, hvis ikke kun befinder sig på Drudenfuss med en Aperol Spritz eller til diverse V.I.P. store openings. 
Institut for X – et sted der kaldes Godsbanens kreative hjerte
Institut for X er en platform for kultur, business og uddannelse, og det er Godsbanens kreative hjerte. Her er alt fra kontoer og tøj/kunsthåndværksteder til små butikker, en café, legepladser for børn og voksne og selvfølgelig Hundegodset – en hundepark hvor hundeejere og hunde mødes uden snor. Stedet huser også diverse arrangementer såsom den urbane musikfestival Aarhus Volume eller Frikingerne, som er voksne mennesker der kæmper med sværd udklædt som vikinger. Institut for X rummer altså lidt af hvert i et befriende frit og flippet miljø.
For kort, klik her
Northside Festival – en festival for nye sneakers
Luksusfestivalen over alle luksusfestivaler hvor du kun i nødstilfælde iklæder dig et sæt gummistøvler, og under ingen omstændigheder en slidt T-shirt. Du kan spise helt utroligt godt og drikke som en konge, og hvis vejret bliver uudholdeligt, så er der heldigvis ikke så langt hjem til din tørre seng. Det betyder også at du ankommer veludhvilet og nybadet dag efter dag. Stemningen er god og grøn, og er man til den slags musik, som de spiller på P6BEAT, så er musikken altid lige i øjet. Ja tak!
Fotos: Maria Halse
Botanisk Have – en ret hyggelig, bakket bypark ​​​​​​​
Botanisk have er med sine mange bakker yderst fin til gåture i alt slags vejr, men hvis vejret er godt, kan man så meget mere end det. Hvad end man holder af at slikke sol eller spille bold (eller begge dele), så er der altid et stykke græs, hvorpå du kan slå dig løs. På sommeraftener vises en gang i mellem endda film på storskærm, så unge som gamle samles under tæpper med snacks og slik.

For kort, klik her

HeadQuarters – en bar hvor du bliver hele natten
Headquaters er simpelthen byens bedste bar. I weekendens sene timer spiller fantastiske DJ’s musik, der limer dig til dansegulvet time efter time, mens stedet på andre tidspunkter støtter unge, upcoming bands, arrangerer poetry-slams og andre arrangementer. Om torsdagen serverer søde bartendere to ens drinks for 60 kr., som du kan nyde i et hjørne eller kaste ned midt i et spil bordfodbold. Alt i alt, en ret perfekt bar!

For kort, klik her

Faour – et takeawaysted med en falafelrulle i verdensklasse
Faour serverer hypervelsmagende, autentiske falafelruller til kun 45 kr. De fylder den med eksotiske ingredienser som mynte og syltede grøntsager, og skaber et resultat, som de har vundet priser for. Hvis du er heldig, serverer de dig også en kop hjemmelavet chai-te, mens du venter på din mad. Nammenam!
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top