Luna er 24 år og studerer BA-Lingvistik med tilvalg i Retorik. Ved siden af studiet arbejder hun i Fitness World, hvorfor hun både er stærkere end de fleste og ualmindeligt sej til at lave push-ups. Heldigvis er hun samtidig glad for drinks, dans og lange nætter i byen. Hun er uden tvivl filosofisk anlagt, og er ambitiøst omkring fremtiden og hendes plads i den. Til hverdag nyder hun godt af Aarhus’ (lille) dynamiske storbyliv og byens mange små oaser, som hun ofte benytter. Alt i alt er Luna en moderne storbykvinde med høje ambitioner og store armbevægelser – på den helt perfekte måde.
Tøjstory - en genbrugsbutik med tilpas fine fornemmelser
Det er blevet moderne at være miljøbevidst, og hos rigtig mange er forbrugerkulturens nødvendighed derfor kommet under lup. Det har resulteret i, at der flere steder i byen er åbnet nye genbrugsbutikker med varer i høj kvalitet, så pre-loved tøj der er for godt til at smide ud, kan få nye glade ejere. Hvad end man er med på genbrugsbølgen for miljøets eller for de lave prisers skyld, er Tøjstory et besøg værd. Betjeningen er venlig og varerne skønne, og kommer man regelmæssigt, er der overhængende sandsynlighed for at gøre et kup! Og så er man desuden fri for at ligne alle de andre unge kvinder i bybilledet.
For kort, klik her
Globen Flakket - en morgenbuffet til hverdagsmorgenerne
Hos Globen Flakket er der stor fokus på studerende og deres lave budgetter. På hverdagsmorgener serverer de en skøn morgenmadsbuffet, som på mange måder fint kan konkurrere med de 4 gange så dyre brunchbuffetter rundt i byen. Den består af flere slags hjemmebagt brød, hjemmelavet crunchy nutella, marmelade, ost, kødpålæg, knækbrød og kiks, ymer med müsli, frisk frugt, kogte æg og grød med tørret frugt, frø, kerner og nødder – og så er det meste endda økologisk. Caféen ligger for enden af åen ud mod Skolegade, og dens mange niveauer og små kroge, gør den til en af de hyggeligste ved åen.
For kort, klik her
Trøjborgs Ana frugt og grønt - en grønthandler med mere
Trøjborgs hyggelige gader er et fantastisk sted til en slentretur. På vejen hjem kan man svinge forbi grønthandleren Ana Frugt og Grønt. Ikke nok med at de har venligt personale, så har de også altid gode tilbud på en masse spændende, eksotiske varer, salater to-go og smukke blomster til SU-venlige priser. Tjek det ud!
For kort, klik her
Pho C&P - vietnamesisk hverdagsmad
Denne vietnamesiske ”deli” på Sønder Alle serverer ifølge Luna byens bedste vietnamesiske mad. De har store retter til rimelige priser på under 100 kr., som man enten kan nye i den autentiske restaurant eller tage med på farten. Udefra ligner stedet måske ikke noget særligt, og den ligger heller ikke just placeret på den hyggeligste gade i byen, men maden er i sig selv grund til at besøge Pho C&P.  Råvarerne er friske, betjeningen sød og restauranten travl, så selv på hverdage er det en god idé at bestille et bord i forvejen.
For kort, klik her
Riis Skov i efteråret - det bedste tidspunkt på året at gå i skoven
Gåture i Riis Skov er populært - og med god grund. Stedet emmer af ro og fred, og det er et sted, hvor man lynhurtigt kan komme til at vade rundt langt længere tid, end man havde planlagt, fordi de mange udsigtsposter lokker dig til at sætte dig ned, trække vejret, nyde udsigten og glemme tiden. I efteråret er skoven lidt smukkere end normalt, og sidst på eftermiddagen på en solskinsdag, lyser skoven op i røde og gule nuancer og varmer både krop og sind. Det er da lige til at smile af. 
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top