Laura er en 24-årig lærerstuderende i Dansk, Biologi og Idræt. Hun bor på Frederiksbjerg og er hyppig bruger af Jægergårdsgades mange små kvalitetsorienterede forretninger, caféer og barer. Hun har dyrket gymnastik i hele sit liv, og underviser også en flok drenge i det. Fordi hun er en travl dame, bruger hun primært byen på farten til takeaway eller en hurtig kop kaffe, men hun sætter stor pris på, at de ting hun får, er af en god kvalitet – for det er jo de små luksusting i hverdagen, som gør hele forskellen.
Street coffee i Jægergårdagade – en kaffebar der altid holder
På Street Coffee i Jægergårdsgade (eller i en af deres andre caféer) er kaffen i fokus. Man har en fornemmelse af, at de gæster som kommer her, kommer her ofte. Mens du sidder i vindueskarmen og nyder din kaffe, hilser servitricen på et på gæster på den der rutineagtige men kærlige måde, der indikerer, at det er noget, de gør flere gange om ugen. Hvad end du kommer til åbningstid eller op ad formiddagen, så er croissanterne i øvrigt altid friskbagte, og de smager himmelsk. 

For kort, klik her

Åland – et sted for nordisk tapas fra morgen til aften
Åland serverer små retter som du selv sammensætter. Til morgenmad/brunch kan du eksempelvis vælge 3 retter for 89 kr. eller 5 retter for 129 kr. Restauranten er hipt indrettet med nogle af de bedste skandinaviske designmøbler, hvor du ikke kan andet end at føle dig godt tilpas. Så hvad end du er på date eller ude med din mor, så er delemadskonceptet hyggeligt – og serveringerne smager brandgodt.
For kort, klik her
Skanseparken – et samlingspunkt for de picnic-elskende 
Skanseparken er Frederiksbjergs Botaniske Have. Så snart solen er fremme og temperaturen viser mere end 15 grader, er parken fyldt med folk; alt fra hippe børnefamilier til lidt for letpåklædte teenagere. Medbring en engangsgrill eller en gang takeaway, og hyg dig på græsset under træerne med dine venner og veninder.

For kort, klik her

And other stories – en butik hvor du kan lade dig inspirere
Selvom man kan finde den her kædebutik i mange lande, ændrer det ikke på det faktum, at det er en af de bedste steder at shoppe i Aarhus. De har noget for enhver smag med varer i enhver produktkategori - alt fra sko, tasker og tøj til makeup, cremer og accessoires. Priserne kan godt være lidt høje, men butikken er simpelthen for lækker. Hvis man ikke har så mange kroner på kistebunden, så er det et godt sted at lade sig inspirere, og så gå på jagt i billigere butikker efter tilsvarende varer. Smykker og accessories er ret billige, så dem kan alle komme i nærheden af.

For kort, klik her

Fika – et frokoststed for dig og din bloggerveninde
Fika i Jægergårdsgade serverer sunde måltider fra morgen til aften, men frokosttid er et oplagt tidspunkt at svinge forbi. Hvad end du er veganer, glutenallergiker eller flexitar, så har de noget for dig. Majspandekagerne med laks, lam eller kylling er en all time favorit, og koster omkring 85 kr. Skyl ned med en rødbedejuice, og husk selvfølgelig at få et foto til insta eller snappen for at fuldende oplevelsen.  

For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top