Josephine er 21 og medicinstuderende, og skal (forhåbentligt) snart starte på 5. semester. Hun er fuldstændig, helt og aldeles fascineret af den menneskelige fysik – så meget, at hun er ved at forberede sig på at stille op i sin første bikinifitness konkurrence. Hun er sågar i gang med at skrive en bog om samme emne, og om dét at presse sin krop til det yderste. Og dén beslutning er et godt eksempel på en af de mange situationer, hvor Josephine ofte ser muligheder og kaster sig ud i det uvisse.
V58 – en salsaklub med mere
Josephine er ikke selv den store cardio-tøs, og når hun får muligheden for at erstatte løbebåndet med noget andet, så gør hun det – og her er V58 et go-to sted. V58 er lokaliseret på Vestergade, og hele stedet oser af stemning. Man går ind gennem en baggård, og bliver ledt direkte ind til de latinske rytmer. Salsa er skønt fordi det som udgangspunkt ikke kræver en særlig ekspertise eller vanvittige skills, det kræver bare en lyst til at bevæge hofterne i takt med musikken. Og om man så aldrig har danset salsa før, så er folkene hos V58 særdeles søde, og guider dig gennem den latinamerikanske oplevelse. Før du ved af det, hagler sveden af dig, hofterne svinger fra side til side, mens du helt casually holder i hånd med en flok fremmede. 
For kort, klik her
Rush trampolinpark – en legeplads for alle
Hvordan kan man ellers få pulsen lidt op, uden at bemærke at man faktisk dyrker motion? Rush trampolinpark tilbyder et ret godt bud. Om man er 6 eller 60, så kan man ikke andet end at få et smil på læben og pulsen op, når man besøger Rush og springer rundt imellem de mange trampoliner. Så når træningscentret virker trist, så er Rush et virkelig sjovt alternativ!
For kort, klik her
We Feat – hvor sund mad er lækker mad
Hvis man, ligesom Josephine, er nødt til at være lidt picky med, hvad man putter i munden, er det heldigt at We Feat eksisterer. Her serveres sunde, økologiske måltider i hippe men hyggelige omgivelser på alle tider af døgnet. Prøv eksempelvis en af deres morgenmadstreats akkompagneret af en grøntsagsjuice, en eftermiddagsespresso i bedste kvalitet eller en bowl til aftensmad. På deres hjemmeside kan man finde kcal-antal for alle deres serveringer, hvilket er smart, hvis man fx er på januarsdiet.
For kort, klik her
Open mic på Alberts – et godt, gratis grin
Når du trænger til at få aktiveret lattermusklerne, fx her i januar måneds typiske eksamensræs, står Alberts Kælder klar med åbne arme og lokker dig ned i varmen til open-mic-komik. Både nye og erfarne komikere gæster kælderen, så er man stamgæst, er der garanti for at opleve tåkrummende, akavede jokes mellem de vanligt højlydte grineanfald – og det er en del af charmen, og noget af det, som gør Alberts skøn. Arrangementerne er gratis, så hele dit overspringshandlingsbudget kan bruges på øl i baren. Afsted med dig! 

For kort, klik her
Gbar – en af byens mest farverige barer 
Ligegyldigt hvilken seksualitet man identificerer sig med, er Gbar stedet at tage hen, hvis man vil danse natten lang. Ikke nok med at det er en af de mest åbne, imødekomne og anderledes barer i byen, så er stemningen også altid høj. De afholder utallige fede arrangementer i løbet af året – mød fx op til diverse LGBT+ events, drag-banko, quizaften, cocktailyoga eller noget helt andet. Fælles for alle arrangementer, og for baren generelt, er, at alle er velkomne. Og let’s be honest, gayklubben er en Aarhus-institution som en hver ægte aarhusianer har besøgt.
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top