Josephine og  D e n  S u n d e  T a k e a w a y 
Josephine er 23 og medicinstuderende, og læser på 7. semester. Hun er fuldstændig, helt og aldeles fascineret af den menneskelige fysik – så meget, at hun har stillet op i bikinifitness konkurrencer. Igennem processen har Josepine nedbrudt grænser og forhindringer, som ellers virkede umulige. Gennem personlige erfaring og gode råd har hun indset at sundhed kategoriseres bedst med ordlyden; med måde. Med hendes faglige baggrund og fysiske præstationer er Josephine en kyndig kvinde, når det gælder indsidertips om sund takeway.
Grød - alt andet end hverdagsgrød
Vi kender alle følelsen af, at være kold, trist og træt. Frygt ej! I Latinerkvarteret findes Grød, som serverer noget så simpelt som grød. Alle afskygninger af grød! Værd at anbefale er især deres Chicken Congee som består af risgrød og den lækreste økologiske kylling. Alle regnvejrsdage bliver overvundet med sund comfort food fra Grød. 
Det bedste er, at de findes på TooGoodToGo-appen, hvilket betyder at der kan hentes billige overskuds-retter - flere tidspunkter på dagen!
Food Club - kvalitet over kvantitet
Buffet behøver langt fra være fyldt med kvantitet over kvalitet, usunde fristelser og dårlig samvittighed. Det behøver heller ikke bare være en slatten salatbar. Her kommer Food Club på banen som en revolutionerende buffet-basker! Her handler det ikke om kvantitet, men derimod er der fokus på kvaliteten af maden. Der er få retter, råvarerne er simple, og det giver et sindssygt lækkert resultat. Der er i deres buffet inkluderet drikkevarer, så du går hverken sulten eller tørstig derfra. 
Psst! Hvis pengepungen er slidt efter en lang måned, så findes de OGSÅ på TooGoodToGo.
Mahalo - frisk fisk og syndigt gode ricebowls
Har du hørt om ricebowls eller pokebowls? Hvis ikke, så er du in-for-a-treat. Mahalo kombinerer frisk fisk med ris, friske råvarer og lækre toppings. De smager så godt, at man næsten skulle tro at de var syndige! Hvis du efter en god omgang træning har brug for ekstra energi, så tøv ikke med at besøge perlen på Mejlgaden. Du får både gode kulhydrater, som holder kroppen i gang og omega 3 fedtsyre. 
Tip: Du kan bede om at få dressingen ved siden af, på den måde kan du selv doserer din mængde syndighed.
Yo-Go - frosne fristelser
Hvis du har crawings efter slik og søde sager, så kan du ånde lettet op, fordi Josephine har et (lidt) mindre syndigt insidertip til dig. Yo-Go's frozen yoghurt er det sunde alternativ til en god gammeldags softice. De har et delikat udvalg af forskellige smagsvarianter: mango, vanilje, chokolade m.fl. - og du kan selvfølgelig stadig putte krymmel på, hvis du har lyst! For at spæde den gode samvittighed op, kan den cremede massé toppes med et stort udvalg af knasende nødder, mørk chokolade og friske frugter.
Læs også resten af Josephines tips her

Måske kan du også lide

Back to Top