Emil er 26 og læser Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet, men bor her i Aarhus, hvorfra han snarligt skal i gang med sit speciale. Emil er lidt af en sportsfreak og driver sammen med en flok studiekammerater et konsulent-firma som arbejder med elitesportsudøvere. Det siger derfor også næsten sig selv, at Emil er sådan en type som eksekverer! Han elsker at tage en udfordring op, og til August står han foran lige netop sådan én, når han skal var far for første gang. Så kæmpe tillykke til Emil! Læs hans bedste Aarhus-tips her:
TROY Aarhus - Trøjborgs skønne nipsbutik
Hos TROY får du altid den der personlige betjening, som er så essentiel for den gode handelsoplevelse. De er simpelthen bare søde. Du skal ikke komme mange gange i butikken, før du er på fornavn med ekspedienterne, og det giver uden tvivl lyst til at spendere sine mønter netop her. I butikken kan man på jagt i TROYs univers af design og forkælelse, hvor du altid kan finde en gave til enten dig selv eller en anden.
For kort, klik her
Studentervæksthus Aarhus - et iværksætterhus for studerende
Fordi én af medstifterne af Emils start-up-eventyr er studerende på AU, kan han og hans team sidde som en del af kontor- og iværksætterfællesskabet i Studentervæksthus Aarhus. Og de er vilde med det. Her er skabt et fantastisk miljø for start-ups, hvor vidensdeling, faglighed og trivsel er i højsæde. Hvis man ikke selv driver en startup, eller som sådan er indblandet i iværksætteri, kan man alligevel få lidt smag for hvad huset er for en størrelse, når de hver anden onsdag mellem 8.15-9 byder indenfor til en Morningtalk. Her kommer inspirerende oplægsholdere og skyder onsdag morgen i gang med en talk om alt mellem himmel og jord, og huset fyldes med motiverede og engagerede folk. Og så er der endda gratis rundstykker og masser af kaffe på kanden.
Fotos: Kathrine Svejstrup                               For kort, klik her
De store sten ved vandet - lige ved Stationgades parkeringsplads
Langs vandkanten ved Risskov finder man et af byens roligste spots i læ fra både vind og byens larm. Fra stenene er der udsigt ud over Aarhus Bugt, Aarhus Ø og Knebel. Emils bedsteforældre har boet i huset lige ved siden af, så læ-spottet er en kær, gammel ven for Emil - som i øvrigt siger, at det er et det perfekte spot for en sushi-date med kæresten!
For kort, klik her
Bassin 7 - også kendt som havnebadet
Ved Bassin 7 og Havnebadet, som indtil videre fungerer som centrum, er der rig muligheder for at nyde byen aktivt i fantastiske rammer. Og planerne for det kommende arbejde som skal ske omkring Bassin 7, afslører muligheden for endnu mere aktivitet. Om sommeren er stedet pakket med solslikkende gæster, men inden temperaturen sniger sig i nærheden af de 25 grader, kan man på stedet også nyde et koldt gys og en tur i sauna. På dage med sol er området altså et skønt sted at tilbringe lidt tid, og er man heldig, er det også muligt at købe lidt forfriskninger fra en af cykel-boderne som ofte kører forbi stedet.
For kort, klik her
Klintegaarden - lejlighedskompleks på byens bedste grund
Emils 5. tip er lidt særligt, det er nemlig et tip om den store lejlighedsejendom fra 1930erne som han selv bor i. Panoramaudsigten fra bygningens fælleslokale er fænomenal, så har man på nogen måder kontakter i ejendommen, er det et oplagt sted at arrangere fødselsdagsfester eller andre komsammener. Kender man ingen i bygningen, må man i stedet skue misundeligt op på dem, som har været så heldige at hamstre sig en lejlighed i bygningen.
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top