Cecilie læser International Virksomhedskommunikation i Engelsk på 4. Semester. Hun elsker kreative projekter hvad end det er med hænderne placeret solidt på strikkepindene eller nede i en kagedej, mens øjnene er klistret til skærmen, hvor Den Store Bagedyst selvfølgelig kører. Som Cecilies studievalg indikerer, er hun lidt af en sprognørd. Hun beskriver sig selv som ærke-anglofil og elsker bl.a. britiske tv-shows såsom The Crown. Når hun ikke har øjnene rettet mod skærmen eller nede i studiebøgerne, er Cecilie ofte (som den ægte jyde hun er) på jagt efter en god handel på byens mange loppemarkeder.
Secondhandbazar i Studenterhuset - ny garderobe til billige penge
Som studerende på SU kan det være rart at kunne fylde nye klæder ind i sin garderobe, uden at resten af måneden står på havregrød. Og her er den månedlige Secondhand Bazar i Studenterhus Aarhus et sikkert hit. På bazaren sælger studerende ud af deres klædeskabe til billige penge, og kommer man tidligt, er der altid gode tilbud at finde. Trænger man selv til at få ryddet lidt ud i tøjbunkerne, koster det i øvrigt ikke mange knaster selv at have en stand på bazaren.
For kort, klik her
Jumbo Eatery and Bakery - hipt, smukt og sindssygt lækkert
Jumbo er en utrolig flot café med en fantastisk indretning og de smukkeste fliser, men deres surdejsboller og øvrige bagværk er caféens hovedattraktion. Sydhavnen i Aarhus er et område i konstant udvikling og det er blevet et virkelig fedt område at være i. Jumbo ligger skråt overfor Dokk1, så det er et oplagt sted at svinge forbi som afbræk fra læsningen. Hver torsdag aften er der pizzanight på caféen, hvor Jumbo i samarbejde med Birks køkken kreerer smukke kvalitetspizzaer, som i den grad får mundvandet til at løbe. Og så gør det jo ikke noget, at Jumbo desuden er en af byens mest insta-venlige kroge!
For kort, klik her
Klostergrønt og frugt - skøn takeaway til når lommen er tom
Klostergrønt er et af de bedste steder at købe virkelig lækkert, ordenligt takeaway til fornuftige priser. De serverer blandede salater, samosaer, hummus og meget mere. Deres brød med haydari er et musthave. Det er et perfekt sted at komme på dage, hvor man ikke orker at lave mad, men hvor SU’en heller ikke rækker til fancy cafébesøg - hvad end det er til frokost eller aften.
For kort, klik her
Shen Mao - byens fedeste natklub 
Shen Mao er en virkelig fed, undergrundsagtig natklub. Væggene er beklædt med tegninger og tags, klub-musikken er som oftest god og stemningen er i top. Midt i lokalet er der placeret et stort bordtennisbord, som bliver flittigt brugt - det er faktisk utroligt hvor mange, der kan klemmes ind i ét spil 'rundt-om-bordet'! I baren sælges både drinks og øl, men det er pga den fede energi på klubben, at Shen mao er blevet et fast go-to sted for rigtig mange af byens studerende. 
For kort, klik her
Den Gamle By - faktisk også åben efter lukketid
Den Gamle By er næppe en af byens hidden treasures, men det gør ikke stedet mindre værdigt til at blive tippet om, for stedet er virkelig skønt - særligt hvis man kommer der ofte, og derfor virkelig kan gå på opdagelse i byens kroge, frem for altid at skulle udforske de skiftende udstillinger. Fx er den gamle bys bager et dejligt, stemningsfuldt sted med hindbærsnitter, man aldrig går galt i byen med. Er man ikke i besiddelse af et årskort, men elsker at slentre gennem de hyggelige gader og se på den gamle arkitektur, er det oplagt at besøge Den Gamle By efter lukketid. Byen kan nemlig besøges døgnet rundt - det er kun udstillingerne og forretningerne som lukker.
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top