Camilla er kandidatstuderende i erhverskommunikation på Aarhus BSS, og bor på Aarhus Ø i verdens mindste (men også bedste) lejlighed. Hun er sådan én, som altid er klar på at få en drink, hvis ikke hun er sammen med sin familie - for Camilla er familiemenneske. Når universitet holder sommerferie, eller når der er et hul i semesterkalenderen, rejser hun jorden rundt med sin kæreste. Og her skal man ikke tage fejl af det blonde hår og de polerede negle, for når først Camilla er på farten, er hun ikke bleg for at booke et lidt for billigt hostel. Men som det kan ses på hendes tips, er luksusniveauet lidt højere, når det gælder hendes hverdag i Aarhus. 
Mammis Gelato - is, kaffe og himmelske belgiske vafler 
Mammis gelatto ligger gemt lidt bag Domkirken og storetorv, men der er god grund til at gå på jagt efter denne kvalitetsbevidste isbutik. Deres is med saltkaramel eller rabarber er helt utroligt lækre, men det er deres belgiske vaffel som er hovedattraktionen i den lille butik. Udover at vaflen i sig selv drypper af karamel, fylder de søde piger bag disken også vaflen op med is efter eget ønske, mandelflager, krymmel, chokoladesauce eller hvad end du drømmer om at få på toppen – og resultatet er ”to die for”, som Camilla siger. Derudover tilbyder Mammis endda 10% studierabat, til lige at skære det toppen af en ellers ret rimelig regning. 
For kort, klik her
Latinerkvarteret - Aarhus' suverænt hyggeligste kvarter
Latinerkvarteret i Aarhus er en af byens hovedattraktioner for turister, og det er der selvfølgelig en grund til. Området med de små brostensbelagte gader og bilfri zoner bugner af lækre high-end-butikker, små specialforretninger, hippe interiørforhandlere, dygtige frisører og mange af byens bedste bagere, cafeer, barer, restauranter osv. Af favoritter kan nævnes den franske bistro Oli Nico (se her, for en beskrivelse) eller den tyrkiske grønthandler Klostergrønt med deres absurd billige salatbokse. De dårlige trafikforhold og den hyggelige atmosfære gør området perfekt til en slentretur på alle tider af året.
For kort, klik her
Brabrandstien - en løbers paradis
Brabrandstien snor sig fra midtbyen gennem landskabet mod Brabrandsøen, rundt om søen og tilbage igen. Det er en perfekt flad strækning til en gåtur med podcast i ørene eller løbeture i forskellige længder. Her kan man finde natur og ro tæt på byen. Langs stien løber et hegn ind til en flok køer som går og græsser – og hvis man har lyst kan man sågar gå derind. Der findes masser af bænke langs stien hvor man kan nyde udsigten. Herlighederne må man dele med resten af byens løbere, cyklister og rulleskøjteløbere, som også har opdaget at Brabrandstien er et skønt naturpusterum tæt på centrum.
For kort, klik her
A+ Siam Sushi - himmelsk sushi ad libitum 
Hos dette hippe sushisted lige ved domkirken kan man bestille budgetventlig all-you-can-eat-sushi til en fast pris. Prisen varierer alt efter hvornår på dagen og ugen du kommer, og frokosttid i hverdagene er billigst med en pris på 198 kr. Sushien er frisk, virkelig lækker og særdeles instagramvenlig. Folkene hos A+ Siam Sushi serverer sushi i høj kvalitet, men er ikke for fine til også at have tempura-rejer og chilimayo på menuen (heldigvis). Er man mere til takeaway end en sit-in, er der også gode muligheder for det - og til endnu bedre priser. Bestil gennem Hungry eller Justeat for de bedste priser på menuer.
For kort, klik her
Risskov Strand - en af de bedste strande omkring Aarhus 
Bare 1km efter parkeringspladsen ved Bellevue er der en fantastisk, ubefærdet strand med klart vand og hvid sandbund. Udenfor den traditionelle badesæson har man ofte stranden helt for sig selv. Langs den flere kilometer lange, hvide strand kan man finde adskillige badebroer, hvorfra man kan tage en frisk dukkert i det kolde vand. Indimellem kommer der en håndfuld bølger fra Mols Linjen og frisker vandet yderligere op. Stranden er et smukt sted til en gåtur med vind i håret. 
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top