Camilla er 24 år og læser på sidste semester af Digital Design. Hun læser kun på halv tid, men af en temmelig god grund: Hun løber nemlig orienteringsløb på et plan, som har skaffet hende en fast plads på det danske landshold! Det betyder selvfølgelig daglige træningspas og en del udenlandsrejser med sporten. Det giver sig selv, at Camilla elsker at løbe, men derudover holder hun også meget af mad, kunst og yoga. Hun er uddannet yogainstruktør og har desuden sit egen yogaforetagende, som hedder YogaForRunners.dk
Yo Studios Aarhus - indbegrebet af ro og velvære 
YO studios er et yogastudie med ekstremt dedikerede og virkelig dygtige undervisere, hvor du kan tage holdtimer i mange forskellige, spændende yoga-former. Omgivelserne er lækre og næsten lidt eksklusive. Prøv fx en guidet ashtanga holdtime eller fordyb dig i en slow-flow holdtime. Der tilbydes desuden også andre hold end yogahold.
For kort, klik her
Pizza Propria - uden tvivl byens bedste pizza
Pizza Propria i Jægergårdsgade serverer verdensklassepizzaer. Så simpelt er det. Bunden er som bekendt altid altafgørende, og hos det lille pizzeria har de fundet en opskrift, som gør bund både sej og sprød på samme tid på den helt rigtige måde. Fyldet er udgjort af lækre råvarer og smagssammensætningerne er altid spændende. Trøffelolien som topper pizzaen, er prikken over i’et. De små borde og den intime stemning i restauranten gør stedet til et perfekt datespot, men husk altid at bestille et bord i forvejen. Er man blevet akut pizzasulten og er restauranten fuld som altid, langer de heldigvis også deres suveræne pizzaer over disken som take-away.  
For kort, klik her
DHL-ruten - en udfordring for enhver løber 
DHL-ruten slingrer sig op igennem Mindeparken, imellem træerne i Marselisborgskoven og ned langs vandet. Det er en varieret, udfordrende og spændende rute på 5 km, som med sin kupering giver mulighed for at udfordre sig selv, hvis man vil. Ellers er det også bare et skønt sted, til en rolig joggetur. I august afholdes DHL-stafetten, hvor man kan teste ruten og sine evner af sammen med tusindvis andre løbere.  
For kort, klik her
Højkant - det fineste kunsthåndværk
Butik Højkant på Sct. Pauls Kirkeplads huser eget værksted, hvor meget af butikkens unikke og lokale kunsthåndværk produceres af husets tilknyttede kunsthåndværkerne. Stemningen i butikken er intim og hyggelig. Hvis man er på jagt efter en fødselsdagsgave til en veninde, søster eller mor, har Højkant helt sikkert et bud eller to. Og hvis ikke du finder noget til dem du holder af, kan du helt sikkert finde en unik pyntegenstand til dit eget hjem.
For kort, klik her
Ren Kost - helsekost og chokoladeboller
Ren Kost er en klassisk helsevarebutik med et stort udvalg, gode tilbud og masser af varer, du ikke kan finde andre steder. Det er et oplagt sted at få købt sine vitaminer og kosttilskud, men også et godt sted at finde inspiration til fx en gang vegansk aftensmad. De sælger desuden nogle uimodståelige, sprøde, glutenfrie chokoladeboller. Og så har de studierabat!
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top