Camilla Lovmand er 24 år og studerer Visuel Fashion Communication på 5. semester på VIA. I sin fritid elsker hun at være kreativ. Under navnet @Lovmandart tegner og maler hun plakater af nøgne kvinder og svulstige vaginaer, og bruger det som en måde at formidle et kropspositivistisk budskab på en skør og finurlig måde til specielt unge. Det er vigtigt for Camilla, at hun fylder sin hverdag med positivitet, ballade og skøre beskæftigelser, der gør hende glad og som bidrager til nye påfund fra hendes krea-hjerne. Og så er hun vild med lilla!
Finders Keepers Designmarked - upcoming designerguld 
Designmarkedet finder sted på Godsbanen et par gange om året og som noget nyt er der gratis adgang for studerende. Markedet er specielt fordi, det er et designmarked for upcoming designere. Her fremviser de alt fra smykker til interiør i kreative designs, og som besøgende på markedet, er det selvfølgelig også muligt at købe nogle helt unikke fund. Et perfekt sted at købe flotte, specielle og kreative ting, som alle andre ikke har, eller bare snuse rundt og få ny inspiration. Det er tilmed muligt for alle at ansøge om en stand på markedet, hvis du har en spirende designer gemt i dig.
For kort, klik her
Sct. Oluf Restaurant - kvalitet til en billig pris 
Sct. Oluf er uden tvivl et besøg værd, hvis du gerne have følelsen af et lækkert restaurantbesøg, men ikke vil grave alt for dybt i lommerne. Her får du nemlig to velsmagende store anretninger for 175 kroner eller tre for 195. Menuerne skifter ofte, så det er altid en ny og spændende oplevelse hver gang. De har både åbent til frokost og aften, og særligt til aften er det en god idé at bestille bord, for stedet er lille og bliver lynhurtig fuldt booket. 
For kort, klik her
All Time Vintage - bæredygtig kvalitetsshopping 
Tøjet er lidt dyrere end i andre second hand butikker, men til gengæld er fuld af håndplukkede kvalitetsfund, som følger modens trends. Det er et perfekt sted at shoppe, hvis man går op i at leve mere bæredygtigt og samtidig købe unikke fund, som ingen andre går med i bybilledet.
For kort, klik her
No. 12 - billige, sunde salater og sandwiches to go
Hvis man er på farten, men gerne vil have noget sund og smagfuldt take away er No. 12 lige sagen. De sælger både lækre sandwiches og bland selv salater. Der er et kæmpe udvalg i salatbaren og alt er hjemmelavet! De har til med virkelig billig to go kaffe til kun 10 kroner og selvfølgelig altid flotte blomster til skarpe priser.
For kort, klik her
Archi Tegn - kreanørdernes paradis
Archi Tegn er STEDET for alle kreanørder hvad end det er til skole, arbejde eller hobbybrug! De har alle slags krea-artikler og kunstgrej, man overhovedet kan drømme om. Alt fra designbøger, papir, tuscher og andre små ”dimse dutter” er at finde i butikken. Og hvis det stramme SU-budget ikke er til shopping, kan man også blot nøjes med at snuse rundt i butikken og få inspiration til kommende projekter.
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top