Astrid studerer dansk og idræt ved Aarhus Universitet. Hun bor i hjertet af Aarhus med en veninde fra en idrætshøjskole, hvor hun gik i en periode efter gymnasiet. Hendes kærlighed til sport, bevægelse og frisk luft er ikke at tage fejl af, og formentlig på grund af dette, er hun en af de der personer, som bare altid smiler (og i Astrids tilfælde er smilet som oftest suppleret af skønsang – som hun i øvrigt er ret god til, efter mange år som korsanger)
SICK-project – et fællesskab med træning under åben himmel ​​​​​​​
SICK er et træningsfællesskab med flere hundrede deltagere i alle former, farver og aldre. De mødes hver søndag kl 11 på forskellige lokationer rundt i Aarhus, hvor de bruger byen som træningslegeplads. Og alle kan være med! Forvent musik, high fives og svedige rygge. Det hele er gratis, og du vil altid gå derfra i bedre humør, end du kom i. Find eventsne på Facebook ved at søge efter SICK-project.
Foto: top- og venstre foto fra Mads Johansen, højre foto fra Henrik Christoffer Bjerre 
Marselisborgskoven – et naturområde med mange muligheder ​​​​​​​
Marselisborgskoven, som faktisk består af mange små skove, har en fantastisk udsigt ind over Aarhus. Den huser mange forskellige attraktioner, såsom Uendelighedsbroen, Moesgaard museum og Dyreparken, hvor dådyr går frit rundt – alle steder som er et besøg værd. Skovens gode MTB-spor er desuden et fedt sted, hvis man er vild med et godt adrenalinrush. 
For kort, klik her
Fairbar – en velgørenhedsbar med skæve arrangementer ​​​​​​​
Fairbar er en superhyggelig bar med talrige gode special-øl. Bartenderne er alle frivillige og virkelig venlige, og de vil altid lade dig smage på et par forskellige øl, for at hjælpe dig med at finde den, du bedst kan lide. Baren serverer også små, simple retter, de har masser af brætspil at vælge i mellem, og så sker det ofte, at livemusikere giver et par numre. De arrangerer desuden en række tilbagevendende events, fx fællessang en gang om måneden, romsmagning, Disney-karaoke osv. Baren lever desuden op til sit navn ved at donere alt overskud til velgørende formål i Afrika!
For kort, klik her
Jomsborg – en vinterbadeklub for de som elsker iskoldt vand
Hvis du kan lide iskoldt vand, brandvarme saunaer, søde, nøgne mennesker, frisk luft mellem ballerne og en smuk udsigt ind over byen, så er Jomsborg vinterbadeklub på Den Permanente Badeanstalt lige noget for dig. Den er åben fra september til marts og registrering koster 600 kr., men på grund af klubbens store popularitet, kan det være svært at blive medlem. Den nemmeste måde at komme ind på, er ved at besøge badeklubben med en ven, som allerede er medlem. Og vær så lige opmærksom på, at vandet kan blive frysende koldt om vinteren, og at badedragter altså er fuldstændigt udelukket. Det er for fedt.

For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top