Jeg er Anne og jeg er grundlægger af det her site! Jeg er lige blevet færdig som BA-studerende i lingvistik, globalisering og kulturel identitet, og til september begynder jeg på kandidaten i Intercultural Studies ved AU. Jeg tror, at jeg er dét, man kan kalde en rigtig akademiker med kærlighed til den intellektuelle, akademiske verden og al dens nørderi. Som mit studievalg også viser, er jeg dybt interesseret i kultur – jeg interesserer mig for alt fra at rejse mod fjerne destinationer til kunst, film og musik og også integrationspolitik og den slags. Men for tiden bruger jeg det meste af min tid på Aarhus Blend in. 
Ingerslevs marked – et udendørs torvemarked ​​​​​​​
Hver lørdag og onsdag morgen popper det her marked op på Ingerslevs Boulevard med salg af alt fra frugt og grønt til ost, brød, fisk, blomster osv. Instagram-piger, ældre ægtepar og hipserfædre med barnevogne slentrer ned ad boulevarden med økologisk brød i mundhulen og dyre oste i shoppingsposerne. Selvom en studerende som jeg ikke har råd til de fancy, nyristede kaffebønner, er der mange grunde til at besøge markedet. For eksempel har mange af boderne rigtig gode tilbud på smukke blomster!
For kort, klik her
Lynfabrikken – en hip studiecafé i centrum ​​​​​​​
Er du ved at være træt af universitets læsesale og kedelige grupperum? Lynfabrikken er en hip men afslappet café kombineret med studiested med borde til både individuelt arbejde og gruppearbejde. Alle andre er også på caféen for at læse, så sæt dig ned og lad arbejdsinspirationen komme til dig!
For kort, klik her
SPOT-festival – et sted for det allernyeste, upcomming musik 
Byfestivallen SPOT afholdes hvert år i maj måned, hvor stort set alle byens spillesteder danner rammerne. Hippe branchefolk, nye, talentfulde musikere og et hipt publikum sætter stemningen, hvor alt fra indie-folk til dødsmetal er på plakaten. Du vil formentlig ikke kende så mange navne på plakaten, så medbring din nysgerrighed, og vær ikke bange for at lade dig overraske. Festivallen løber henover 3 dage, og billetten koster beskedne 350 kr, hvis man køber et par måneder i forvejen. Er man bare det mindste musikinteresseret, SKAL man til SPOT.  
THA - et autentisk thailandsk takeawaysted
Det her lille takeawaysted på Frederiksallé er helt forrygende. Med lave priser og autentiske retter er det et sted, som man kan vende tilbage til igen og igen. De serverer én forret + én hovedret til 110 kr., og for 15 kr. ekstra kan man få ekstra ris, hvilket sikrer aftensmad til 2 personer. Forårsrullerne er crispy på den helt rigtige måde, og chilien er der altid rigeligt af. Prøv nr. 13 med and, chilisauce og grøntsager - men husk at bede om "less spicy", selv hvis du normalt er til stærk mad! Folkene bag disken er helt utroligt søde (som vi kender det fra Thailand), og kokkene er hurtige, så du kommer ikke til at vente længe på din mad. De har i øvrigt også nogle små borde både inde og ude, hvis ikke du vil tage din mad med dig. Velbekomme!
For kort, klik her
Vinbaren Pinot  – et sted for vin, easy jazz og ret gode priser
Denne kombinerede vinbar og -butik er et af mine favoritsteder på tirsdag aftener, hvor stedet sælger vin for bare 25 kroner pr. glas. Toner af blød jazz, dæmpet belysning og en stilfuld tjener sætter stemningen til en hyggelig aften, med mere vin end du kan drikke. Forbered dig på at dele langbord med alt fra kvinder i stilletter til gymnasieflippere. Skål!
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top