Anna er 23 år og læser Multiplatform Storytelling and Production på 1. semester. Som studievalget afslører, elsker hun film og film/tv-produktion. Ved siden af studiet, arbejder hun derfor løbende på forskellige produktioner, og er ind i mellem at finde i rulleteksterne på nogle af de dokumentarer, som vi andre ser på tv. Anna er desuden verdensmester i at grine og griner på mindst 10 forskellige måder, alt efter hvilken situation der får grinebideren frem. Hun er virkelig god til at være nærværende og ikke lade sig forstyrre, når hun er sammen med dem, hun holder af. Og så elsker hun 'ægte' mennesker og gør sig umage, for selv at være et! 
this. - Danmarks festival for de kreative erhverv
Filmby Aarhus og M2 arrangerer hvert år tre-dages-festivalen this., hvor fremtidens digitale historiefortælling på tværs af medie-, spil-, kommunikationsbranchen samt film- og tv-branchen er i fokus. Selvom du ikke er udpræget medienørd er festivalen interessant, da man får et indblik i fremtidens udvikling inden for samfund og medier og et unikt preview på nye serier. Festivalen vender tilbage d. 29. - 31. Oktober 2020.
Fotos af Gorm Branderup
Særsgudstjenester i Sankt Johannes Kirke - et anderledes break i hverdagen 
For nogle kan kirker være forbundet med tørre prædikener og kedelige præster, men kirker kan være meget andet end det. I Sankt Johannes Kirke er der fx meditationsgudstjeneste, hvor det traditionelle kirkerum udfordres og man får mulighed for at bruge kirken på en anderledes måde, der giver plads til at filosofere og få en pause fra hverdagen. De fleste kirker i Aarhus har forskellige tilbud såsom natkirke, koncert og filmvisninger - hold dig opdateret på din lokale kirkes Facebookside og få en anderledes oplevelse og indtryk af kirken.
For kort, klik her
Kebab Experten Frederiksgade - snasket pizza på den helt rigtige måde
Hos Kebab Eksperten er der ingen fin ruccola eller sprød serrano at spore, men til gengæld er der masser af ost, dressing og cocktailpølser! Efter en tur i byen hvor du har været mere på floor end i baren, er der intet bedre end en iskold cola og en snasket pizza til turen hjem. Eksperttip: køb en ekstra pizza med hjem og dine tømmermænd vil takke dig dagen derpå!
For kort, klik her
Aarhus Teater - kultur på budget 
Hvis man er studerende eller under 25 år, kan man mandag til torsdag købe billetter til kun 65 kroner til alle forestillinger på Aarhus Teater. Man er garanteret en spændende og anderledes oplevelse i smukke, gamle omgivelser med dygtige skuespillere og spændende opsætninger med alt fra traditionelle Holberg stykker til moderne opsætninger med aktuelle dramatikere. De aktuelle forestillinger er “Lyden af de skuldre vi står på” - en musikforestilling af Simon Kvamm og “Den unge Werthers lidelser” iscenesat af den modige instruktør Sargun Oshana. Det er to vidt forskellige forestillinger og et godt eksempel på, hvor alsidige oplevelser Aarhus Teater byder på. Så ta’ dine venner eller familie i hånden, hvis du trænger til et alternativ til de velkendte røde biografsæder!
Aarhus teaters fotos
 Zuhal Kocans fotos fra forestillingen Den unge Werthers lidelser 
Emilia Thereses fotos fra forestillingen Lyden Af De Skuldre Vi Står På
Aarhus Teaters fotos.      For kort, klik her
Young Creatives Denmark - fællesskab for unge kreative typer 
Fællesskabet Young Creatives for unge kreative er startet af en flok unge mennesker, som selv arbejder i reklamebranchen. De har netop opstartet en Aarhus afdeling, hvor der løbende afholdes spændende events såsom møder med reklamebureauerne i Aarhus, hvor man får mulighed for at løse kreative briefs, eller foredrag og networking med andre unge. Alle uanset uddannelse, kompetencer og erfaringer kan tilmelde sig deres events, blive en del af fællesskabet og dyrke sine kreative sider.

Måske kan du også lide

Back to Top