Andreas er 24, og er på alle måder en klassisk, god fyr, der studerer historie og samfundsfag for at blive gymnasielærer. Han er dét, man kan kalde en ægte fodboldnarkoman; han spiller selv en gang om ugen med sine studievenner fra universitetet, han ser som minimum alle Manchester United kampe (ligegyldigt hvad der må misses, for at det kan lade sig gøre), og en gang i mellem får han en flok venner på besøg til et ægte FIFA-maraton. Men vigtigst af alt, så er han bare sådan fyr, som alle kan lide.
Engelske Pubs på Frederiksgade – et sted hvor fodbold betyder liv eller død
Frederiksgades mange engelske pubs er de eneste steder i Aarhus, hvor du vil blive mødt af en fest, ligegyldigt på hvilken dag du kommer. Læg et visit forbi for at se fodboldkampe med andre fans, i den fantastiske atmosfære du får, når du blander øl og bold. The Golden Lion  er en all-time-favorite. Kom i god tid før din kamp begynder for at være sikker på at få et bord med udsyn til en af storskærmene.

For kort, klik her

Frederiksbjerg Skole – et sportsbaner med panoramaudsigt
På taget af skolen på Frederiksbjerg kan du finde et par små, indhegnede fodboldbaner (ikke græs) og basketballbaner. I løbet af dagen bruger skolen banerne, men om aftenen kan alle benytte dem. Tag din bold under armen og dine venner i hånden, gå op ad trapperne og nyd udsigten og aftensolen, som ikke forsvinder før meget sent, fordi banerne er hævet over byen.

For kort, klik her

ll Mercatino – et autentisk italiensk takeaway-sted​​​​​​​ 
Dette lille, italienske takeawaysted på Mejlgade serverer hæderlige pizzaer, paninier og italiensk tapas. Derudover har de et stort udvalg af italienske specialiteter såsom skinker, pølser og oste, men også tapenader, pasta, soltørrede tomater, olivenolie og lignende. Der dufter altid helt ud på gaden af det, som de bager inde i butikken, hvor den italienske eger typisk selv er at finde bag disken. Skønt!

For kort, klik her

Hantwerk – en rustik ølbar på havnen
At få en øl på Hantwerk er den mere rå ækvivalent til ”drinks-med-pigerne”. Er du ude med en ven, men i ikke er i humør til en rigtig bar, er det her stedet at tage hen. De serverer fantastisk øl af den mindre kendte slags i rustikke, afslappede omgivelser lige på havnen – what’s not to like? 
For kort, klik her
Stiftens Caramella – en bland-selv-slikbutik ud over det sædvanlige  ​​​​​​​
På M. P. Bruunsgade finder du den absolut bedste slikbutik i byen. Priserne er høje (12,95/100g), men det er alle pengene værd! Alle kender den skuffelse man oplever, når man blander slik i supermarkederne, og de af en eller anden grund aldrig har de 5 slags, som du elsker mest. Hos Stiftens Caramella vil du aldrig blive skuffet – de har alt, og så endda i den allerbedste kvalitet. Afsted med dig!
For kort, klik her

Måske kan du også lide

Back to Top