Andreas og  B u r g e r n e
Andreas elsker burgers, og han er lidt af en ekspert på området. Der er ikke mange burger joints i byen, som han ikke har besøgt, og ikke mange caféburgers han ikke har testet. Derfor er han også den helt rigtige at spørge til råds, hvis man skal på burgerjagt. Her er hans burgerfavoritter til 4 forskellige anledninger:
Greenilicious - den "sunde" variant 
Hos det sunde spisested Greenilicious, som både er at finde i Jægergårdsgade og i Magasin, er burgeren lavet med kærlighed. Den kommer med en sprød grovbolle, en stor bøf, bacon, cheddarost, hjemmelavet chilimayo og frisk grønt. Og så smager den bare virkelig godt! Den findes desuden også i en vegansk udgave, hvis man mere er til den slags. Er du rigtig sulten, så tilvælg også deres nyfritterede rodfrugtsfritter. Burgeren koster desuden 98 kr. uden fritter og 138 kr. med. 
For kort, klik her
Jerry’s - snasket takeaway-burger 
Hos Jerry’s, som egentlig primært er et pizzaria, er det lidt af en overraskelse, at der også er en ret solid burger på menuen. Og endnu mere en overraskelse at den også er knaldgod, og ret så billig! Er man til burger af den snaskede slags, er Jerry’s Restaurant det rette sted at gå hen. Selve restauranten er indrettet med møbler i rød kunstlæder og mørke borde, så de kan ikke prale af at have det allerhyggeligste sted i byen - men hvis man bestiller burgeren som takeaway, så har dét jo ingen betydning. De samarbejder desuden med flere forskellige udbringningsfirmaer, så man ikke engang behøver at bevæge sig helt til Aarhus N, hvis man bor i midtbyen.
Burger shack - Klassisk burger (og øl)  
Når man taler om gode burgerspots, kan man ikke komme udenom The Burger Shack. Der er en god grund til at The Burger Shack på rekordtid er blevet en kæmpesucces. De serverer nemlig veltilberedte amerikanske burgers lavet af gode råvarer. Kødet kommer fra dyr, der har haft det godt, og grøntsagerne er altid økologiske. Halleluja!  Billederne er fra restauranten på Trøjborg, men også på Jægergårdsgade, på Skolegade og på Frederiksgade kan man besøge The Burger Shack, og her er burgerne selvfølgelig præcis lige så gode og stemningen ligeså. 
Juliette - Burger på fransk
Juliette på Jægergårdsgade er et populært spisested dagen igennem. Og man forstår godt hvorfor. Stedet oser af hygge og menuen bugner med lækre retter - heriblandt favoritten Burger Teriyaki. For de 175 kr., som jo må siges at være i den lidt dyre ende af burgerskalaen, får man hakkebøf, ost, syltede løg og agurker, ventreche (tørsaltet svinebryst krydret med peber som alternativ til bacon), bløde løg og svampe, den særlige teriyaki sauce og selvfølgelig pommes frites. Den franske burger og den japanske sauce går overraskende godt i spænd, og resultatet er en burger med kant, som man vil huske! Restauranten er hyggeligt indrettet med træborde og levende lys, og der er både gode specialøl og dejlige vine at finde på menukortet - så det er et rigtig fint sted at kombinere burger og datenight både til frokost og til aften. God fornøjelse! 
Foto lånt af Juliette
Læs også resten af Andreas' tips her

Måske kan du også lide

Back to Top