Secondhand er det nye sort! Men hvor findes de bedste af slagsen egentlig? Her er nogle bud: 
Cecilie og hendes tip
En 23årig sprognørd der studerer IVK i Engelsk
Som altid er på jagt efter en god handel
Og med kærlighed til diverse kreative projekter
Secondhandbazar i Studenterhuset - ny garderobe til billige penge 
  Som studerende på SU kan det være rart at kunne fylde nye klæder ind i sin garderobe, uden at resten af måneden står på havregrød. Og her er den månedlige Secondhand Bazar i Studenterhus Aarhus et sikkert hit. På bazaren sælger studerende ud af deres klædeskabe til billige penge, og kommer man tidligt, er der altid gode tilbud at finde. Trænger man selv til at få ryddet lidt ud i tøjbunkerne, koster det i øvrigt ikke mange knaster selv at have en stand på bazaren.

Læs også resten af Cecilies tips her
For kort, klik her
Oline og hendes tip
En tilvalgsstuderende i Nordisk sprog og litteratur
Som har øje for genbrugsfund
Og med kærlighed til ældgammel historie
Brugtvare Terminalen - for dem med sans for genbrugsfund
Er man som Oline glad for genbrugsfund, og ikke lader sig skræmme af at skulle lede mellem alt muligt gammelt ragelse for at finde dem, er Brugtvare Terminalen i Viby et besøg værd. Selve terminalen er én stor rodebutik fyldt med genbrugsvarer i alle størrelser samlet i en stor hal, og hvis man er heldig (og lidt dygtig) kan man finde helt unikke loppefund. Priserne er lavere end de er i de smarte genbrugsbutikker i centrum, men kvaliteten af mange af varerne er præcis lige så god. Så frem med luppen og afsted til Brugtvare Terminalen!

Læs også resten af Olines tips her
For kort, klik her
Luna og hendes tip
En lingvistik- og retorikstuderende
Med stor kærlighed til byens (lille) storbyliv
Og et talent for pull-ups og dødtunge dødløft
Tøjstory - en genbrugsbutik med tilpas fine fornemmelser
Det er blevet moderne at være miljøbevidst, og hos rigtig mange er forbrugerkulturens nødvendighed derfor kommet under lup. Det har resulteret i, at der flere steder i byen er åbnet nye genbrugsbutikker med varer i høj kvalitet, så pre-loved tøj der er for godt til at smide ud, kan få nye glade ejere. Hvad end man er med på genbrugsbølgen for miljøets eller for de lave prisers skyld, er Tøjstory et besøg værd. Betjeningen er venlig og varerne skønne, og kommer man regelmæssigt, er der overhængende sandsynlighed for at gøre et kup! Og så er man desuden fri for at ligne alle de andre unge kvinder i bybilledet.

Læs også resten af Lunas tips her
For kort, klik her
Elisabeth og hendes tips
En litteraturglad tyskstuderende
Med kærlighed til klassisk græsk, vin og søde sager
Og med et talent for nørderi
PRAG - secondhand- og vintagebutik med knald på
Genbrugsbutikskæden PRAG har længe haft butikker i København, men har nu også en butik i Aarhus. Deres store tøjudvalg er farverigt og originalt, og butikken er et spændende sted at gå på jagt efter noget særligt til garderoben. Alt er velsorteret og i en ordenlig kvalitet, hvorfor priserne også ofte er lidt højere end i andre genbrugsbutikker. Det er også muligt at købe helt ubrugte varer i butikken.
For kort, klik her
Aabenhus Antikvariat - et bogudsalg for ægte bognørder
I Paradisgade ligger dette lille bogantikvariat. Butikkens størrelse hænger dog på ingen måde sammen med mængden af bøger, som er at finde på hylderne - for der er mange, rigtig mange! Der er stor udskiftning i udvalget, fordi ejeren ofte kører et hollandsk udsalg, hvor prisen på bøgerne falder dag for dag, og man derfor må beslutte sig for, hvor længe man tør vente med at slå til. Ejeren er yderst venlig og hjælpsom, og skaffer gerne bøger hjem til dig. Det er en oplevelse i sig selv at besøge det lille antikvariat, også selvom du måske ikke altid lige finder, hvad du søger. 

Læs også resten af Elisabeths tips her
For kort, klik her
Back to Top