Leder du efter et hyggeligt sted at spise brunch? Tjek her nogle bud på, hvor man kan gøre netop dét:
Laura og hendes tip
En børneglad, 24-årig lærerstuderende
Der sætter stor pris på den lille luksus i hverdagen
Med talent for gymnastik og idræt 
Åland - et sted for nordisk tapas fra morgen til aften 
Åland serverer små retter som du selv sammensætter. Til morgenmad eller brunch kan du eksempelvis vælge 3 retter for 89 kr. eller 5 retter for 129 kr. Restauranten er hipt indrettet med nogle af de bedste skandinaviske designmøbler, hvor du ikke kan andet end at føle dig godt tilpas. Så hvad end du er på date eller ude med din mor, så er delemadskonceptet hyggeligt – og serveringerne smager brandgodt.

Læs også resten af Lauras tips her
For kort, klik her
Signe og hendes tip
En ambitiøst jurastuderende på 7. semester
Med stor kærlig for drinks, fester og grineflip
Og talent for at spille bold med fødderne
Casablanca - en overdådig brunchbuffet til særlige anledninger
Casablanca ligger bagved Kvindemuseet på Domkirkepladsen, og er et sted, hvor byens overklasse holder til (kend dem på de dyre, larmende biler, som de parkerer nonchalant foran caféen). I weekenden serverer de en overdådig all-you-can-eat brunchbuffet, der til hver en tid kan slå de middelmådige æg/bacon-menuer, som fås på diverse andre caféer rundt i byen. Prisen er 200 kr., og det inkluderer også friskbrygget the og kaffe, hjemmepresset juice og andre drikkevarer ad libitum. Alt i alt er Casablanca virkelig et sted, hvor du får noget for pengene. Lækkert!

Læs også resten af Signes tips her
For kort, klik her
Cafe Englen - en tidsløs Aarhus-klassiker
Sørme ja, Signe har endnu et brunch-tip! Om Café Englen siger hun: 
Englen er altid et rigtigt godt valg. De serverer nogle ret solide brunches, og deres frokostmenu er også god. I dagstimerne er deres hyggelige, overdækkede baggård altid pakket med byens hippeste, kaffedrikkende unge, men når solen går ned, udskiftes kaffekopperne med øl-, drinks- og vinglas. Forestil dig sofistikerede unge der taler om kunst og politik, og små venindegrupper der mødes til afslappede snakke om stort og småt.

Læs også resten af Signes tips her
For kort, klik her
Luna og hendes tip
En lingvistik- og retorikstuderende
Med stor kærlighed til byens (lille) storbyliv
Og et talent for pull-ups og dødtunge dødløft
Globen Flakket - en morgenbuffet til hverdagsmorgenerne
Hos Globen Flakket er der stor fokus på studerende og deres lave budgetter. På hverdagsmorgener serverer de en skøn morgenmadsbuffet, som på mange områder fint kan konkurrere med de 4 gange så dyre brunchbuffetter rundt i byen. Den består af flere slags hjemmebagt brød, hjemmelavet crunchy nutella, marmelade, ost, kødpålæg, knækbrød og kiks, ymer med müsli, frisk frugt, kogte æg og grød med tørret frugt, frø, kerner og nødder – og så er det meste endda økologisk. Caféen ligger for enden af åen ud mod Skolegade, og dens mange niveauer og små kroge, gør den til en af de hyggeligste ved åen.

Læs også resten af Lunas tips her
For kort, klik her
Anne og hendes tip
En berejst studerende i Intercultural Studies
Med kærlighed til den akademiske verdens nørderi 
Og et talent for dybt fokuseret, målrettet arbejde
Landcafé Aarhus - spelt, økologi og lokale råvarer 
Er man speltmor, økologifanatiker eller miljøforkæmper så er Landcafé Aarhus stedet at være. Caféen er hyggelig og afslappet på en måde, som man ikke finder ved fx åen - og så er servicen er i top. For de 169 kr, som landbrunchen koster, får man ikke kun de lækreste små retter men også den reneste samvittighed. Går man ikke op i at støtte de lokale landmænd og undgå skadelige tilsætningsstoffer, så skal man ikke tage på Landcafé Aarhus - alle os som gør, bør tage et smut forbi.
Back to Top