Har du svært ved at vælge et sted at spise aftensmad? Det forstår vi godt - byen har også meget at vælge imellem! Her er tippernes helt forskellige bud på, hvor du skal gå hen:
Signe og hendes tip
En ambitiøst jurastuderende på 7. semester
Med stor kærlig for drinks, fester og grineflip
Og talent for at spille bold med fødderne
Grappa – en italiensk café ved åen som bestemt er værd at besøge 
Selvom åen ofte er et udskældt sted blandt lokale, så er der alligevel noget at komme efter på strækningen langs det grønne vand. Er man en sucker for italiensk mad, er Grappa fx stedet at komme! De har i følge Signe (og der citeres) ”VERDENS BEDSTE PASTARET”. Den hedder Conchiglie al gamberi og består af konklyluepasta og stegte tigerrejer i spicy tomatsovs – sådan en ret, som man bestiller igen og igen, trods dens anti-studievenlige pris på 135kr.   

Læs også resten af Signes tips her
For kort, klik her
Peter og hans tip
En snaksalig studerende i Brasilianske studier
Med en stor kærlighed til byens (til tider uduelige) fodboldhold
Og talent for at engagere sig i og forme studiemiljøet
Restaurant Olive - fransk gastronomi og dansk hygge i en fin symfoni
Denne lille, franske restaurant på den mere stille del af Mejlgade efter Nørreport er af flere grunde et besøg værd. For det første er både restauranten og den mad de serverer lidt finere end de fleste i byen, samtidigt med at stedet oser af hygge. For det andet kan du (hvis du er studerende) få hele 3 retter for blot 230 kr. på alle hverdage. Og for det tredje er det en del af restaurantens koncept, at du selv medbringer vin til maden, hvilket gør stedet endnu mere budgetvenligt. Skønt!
For kort, klik her
Camilla og hendes tip
En 24årig studerende i digitalt design
Med stor kærlighed til yogaens verden
Og som er på landsholdet i orienteringsløb
Pizza Propria - uden tvivl byens bedste pizza 
Pizza Propria i Jægergårdsgade serverer verdensklassepizzaer. Så simpelt er det. Bunden er som bekendt altid altafgørende, og hos det lille pizzeria har de fundet en opskrift, som gør bund både sej og sprød på samme tid på den helt rigtige måde. Fyldet er udgjort af lækre råvarer og smagssammensætningerne er altid spændende. Trøffelolien som topper pizzaen, er prikken over i’et. De små borde og den intime stemning i restauranten gør stedet til et perfekt datespot, men husk altid at bestille et bord i forvejen. 
For kort, klik her
Anders og hans tip
En studerende i Fashion Desgin
Som elsker fest, drinks og byture
Og med et talent for at udfolde sig kreativt
Café Åland - aftensmad i hippe opgivelser
På Jægergårdsgade ligger Café Åland. Det er et virkelig hyggeligt sted at besøge med sin kæreste til både brunch, frokost, aftensmad eller en drink. Til aften er særligt deres Moule Frites og burgere lækre. Både caféen og gårdhaven er indrettet sirligt, moderne og hyggeligt, og med plaider og varmelamper kan man sidde begge steder året rundt. 
For kort, klik her
Emil og hans tips
En lattermild 21årig historiestuderende
Der elsker feinschmeckeri
Og med sans for klassisk stil
KJ MIHN - et moderne asiatisk spisested  
KJ Minh er en lille vietnamesisk perle af en restaurant, der serverer lækre retter til rimelige priser. Maden er altid frisk, som kun asiatisk mad med masser af grøntsager og krydderurter kan være det, og man har virkelig fornemmelsen af, at den er lavet med kærlighed. Stedet er lille og intimt, og har en afslappet og hyggelig atmosfære. Er du på jagt efter en spændende og velsmagende vietnamesisk madoplevelse, behøver du ikke lede længere. Og det gælder både, hvis du skal afsted med venner, familie eller en date! Husk at smage deres klassiske friske vietnamesiske forårsruller.
For kort, klik her
Havnens Perle - danmarks bedste bøfsandwich
Havnens Perle er en klassisk grillbar, der nærmest er gået hen og blevet en institution i Aarhus. Placeret på havnen med Molslinjen og Aarhus Ø i periferien, står ”Perlen” som en nostalgiens højborg. Lukketruet og flyttet rundt flere gange grundet driftige byggeprojekter har Perlen og dens stadigt voksende fanskare en helt særlig status og overlevelsesevne. Midt i al havnens nybyggeri og kaos serveres der nemlig stadig grillmad, så englene synger: Klassiske burgere, bøfsandwiches, pølser, flæskesteg og en skiftende dagens ret. Emil kan især anbefale deres bøfsandwich, som flere gange er kåret til landets bedste. Er man eventyrlysten kan man også kaste sig ud i en af stedets mange eksperimenterende varianter af den gamle klassiker, bl.a. deres  ”Lav sol over Aarhus” (en traditionel bøfsandwich med et spejlæg i) eller deres ”Görlitzeren” (Et monster af en bøfsandwich med både brun sauce OG bearnaisesauce og bacon). Velbekomme!
For kort, klik her
Back to Top